Премиерот Никола Груевски ќе присуствува на свеченото отворање на Светското првенство во кик-бокс

Скопје, 26 октомври

И З В Е С Т У В А Њ Е

 

Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски, денеска (среда, 26 октомври 2011 година) ќе присуствува на свеченото отворање на Светското првенство во кик-бокс.

 

Настанот ќе се одржи во спортско рекреативниот центар Борис Трајковски, со почеток во 17:00 часот.

 

Покануваме сниматели и фоторепортери да го проследат настанот.